Lydvandring

Lyden af samskabelse

Snart vil lyden af Billund vækkes til live. Børnenes Hovedstad får sin helt egen lydvandring, der vil tage dig med på en inddragende, legesyg og oplevelsesrig rejse gennem byen.

Lydvandringen i Børnenes Hovedstad er en samskabt fortælling om samskabte byrum. Denne lydvandring er mere end bare en guidet tur. Den bringer hvert enkelt byrumsobjekt til live og afslører deres unikke historie som en del af den større fortælling om Børnenes Hovedstad. Hos CoC Playful Minds ønsker vi at inkludere børnenes fysiske stemmer endnu mere i Børnenes Hovedstad, og derfor giver vi nu mikrofonen videre og lytter til deres fortællinger.

Ved at deltage i denne lydvandring er du med til at aktivere de historier, som de samskabte steder allerede rummer. Tag med på en spændende rejse gennem Billund, hvor nye og spændende historier venter om hvert et gadehjørne.

Glæd jer til efteråret, hvor du kan tage dine venner og familie med og begive jer ud på en uforglemmelig oplevelse i Børnenes Hovedstad. Lad lyden være jeres guide, og lad børnenes skaberkraft og fantasi føre jer gennem en forunderlig rejse gennem Billund. Vær klar til at opleve Børnenes Hovedstad på en helt ny måde og bliv selv en del af denne spændende fortælling.

Summercamp 2023

Børns bedste steder i Billund

Kom med på en opdagelsesrejse og lad os sammen finde de bedste steder i Billund. Vi skal lave et kort, fortællinger og sjove lydeffekter til en lydvandring, så alle besøgende i Billund kan finde de gode steder og høre historier om dem.

En camp for dig der elsker at være kreativ, fortælle historier og skabe sjove oplevelser for andre.

UGE 26
Mandag til fredag fra kl: 9-13

Alder: 3. - 6. klasse

18 pladser - Først til mølle
Gratis at deltage

Kontakt os