Lydvandring

Lyden af samskabelse

Snart vil lyden af Billund vækkes til live. Børnenes Hovedstad får sin helt egen lydvandring, der vil tage dig med på en inddragende, legesyg og oplevelsesrig rejse gennem byen.

Lydvandringen i Børnenes Hovedstad er en samskabt fortælling om samskabte byrum. Denne lydvandring er mere end bare en guidet tur. Den bringer hvert enkelt byrumsobjekt til live og afslører deres unikke historie som en del af den større fortælling om Børnenes Hovedstad. Hos CoC Playful Minds ønsker vi at inkludere børnenes fysiske stemmer endnu mere i Børnenes Hovedstad, og derfor giver vi nu mikrofonen videre og lytter til deres fortællinger.

Ved at deltage i denne lydvandring er du med til at aktivere de historier, som de samskabte steder allerede rummer. Tag med på en spændende rejse gennem Billund, hvor nye og spændende historier venter om hvert et gadehjørne.

Glæd jer til efteråret, hvor du kan tage dine venner og familie med og begive jer ud på en uforglemmelig oplevelse i Børnenes Hovedstad. Lad lyden være jeres guide, og lad børnenes skaberkraft og fantasi føre jer gennem en forunderlig rejse gennem Billund. Vær klar til at opleve Børnenes Hovedstad på en helt ny måde og bliv selv en del af denne spændende fortælling.

Elsker du at fortælle historier?

Læg stemme til en lydvandring..

VI SØGER
Dig der elsker at fortælle historier, og som er mellem 9-12 år, og bosat i Billund kommune (Børnenes Hovedstad). Du skal lægge stemme til en lydvandring, til børns samskabte fortællinger, der er knyttet til byens samskabte rum. Vi søger ca. 10 børn.

PROJEKTET
Børnenes Hovedstad får sin helt egen lydvandring, der vil være en oplevelsesrig rejse gennem byen. Unikke fortællinger er blevet samskabt, som kobler de sam-skabte byrum, og den større fortælling om Børnenes Hovedstad. Vi vil formidle disse samskabte fortællinger med lyd. Derfor giver vi børnene mikrofonen.

HVORDAN
Klik på linket under teksten og udfyld en kort ansøgning. Herunder uploader du en kort lydbid, så vi kan høre din stemme og fortællerevne. Husk at udfylde ansøgningen sammen med dine forældre.
Vi gennemgår ansøgningerne løbende. Deadline d. 01.09.23.

DATOER
Vi indspiller i Billund i uge 36 og 37, man-dag til og med torsdag. Indspilningen vil foregå i eftermiddags- og dagtimerne, efter skoletid. Du skal forvente at indspil-ningen vil tage ca. 2-3 timer.

Download info som PDF HER

Kontakt os