Vores organisation

CoC Playful Minds

Vores organisation blev skabt i 2012 af vores ejere Billund Kommune og LEGO Fonden i en 50-50% fordeling. Vi har et ikke-profit og et etisk formål.

Capital of Children Office A/S var vores oprindelige navn, det blev ændret til CoC Playful Minds i 2019. 

Børnenes Hovedstads bestyrelse består af to repræsentanter fra hver af ejerorganisationerne og en ekstern bestyrelsesformand.

Søren Brandi, Bestyrelsesformand
Tina Marie Petrowsky, Initiative Lead, The LEGO Foundation
Kurt Carstensen, Head of Family Businesses, KIRKBI A/S
Stephanie Storbank, Borgmester i Billund Kommune
Ann-Charlotte Gaardsvig Vilstrup, Viceborgmester i Billund Kommune

Vi er sammen med 13 andre partnere, en del af Place Brand gruppen i Capital of Children. Sammen arbejder vi for visionen om at skabe Børnenes Hovedstad. 

Place Brand gruppen

CoC Playful Minds er en del af en lokal Place Brand gruppe.. 

Place Brand gruppen består af organisationer, myndigheder, fonde og virksomheder der alle er gået sammen i Capital of Children partnerskabet med en fælles vision om at give Billunds børn – borgere og besøgende – muligheden for at lære igennem leg og blive skabende verdensborgere. 

Billund Kommune, Den Internationals Skole i Billund, LEGO Fonden, CoC Playful Minds, LEGO Gruppen, Billund Airport, LEGO House, WOW PARK, LEGOLAND, Lalandia, Fonden Drive, KIRKBI, AV Design, Billund Handelsforening. 

Ledig stilling inden for kommunikation og branding

CoC Playful Minds søger en erfaren Senior Communications Manager, der kan hjælpe os med branding af Børnenes Hovedstad via et mix af kommunikationstiltag, der inkluderer engagerende oplevelser i byrummet målrettet til de lokale borgere, især børnefamilier.

Kontakt os