Samskaber Akademiet

Børn i fokus

CoC Playful Minds tilbyder et Samskaber Akademi, der har samskabelse med børn i fokus. Her arbejder vi med metoder, teori og praksis af etisk facilitering af samskabelse med børn. Samskaber Akademiet er henvendt til dig, der fx arbejder i en kulturinstitution (bibliotek, museum, skole m.fl.) og har børn som målgruppe i fx udvikling af praksisfællesskaber, viden, services eller produkter.

Samskaber Akademiet – Børn i fokus er en grundlæggende indføring i samskabelse med børn, hvor du lærer både i og om samskabelse – og dermed skabes udviklingen af en ny praksis for og med dig. Du får blandt andet viden om etik, børnesyn og metoder til samskabelse med børn, der tilsammen sættes i relation til din egen praksis og tilføjer nye dimensioner til din professionelle rolle.

Som en del af Samskaber Akademiet – Børn i fokus bliver du samtidig også en del af et voksende netværk med andre, der er optagede af samskabelsesprocesser med børn.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du hente mere information og læse mere om Samskaber Akademiet 2023 nedenfor:

Download PDF med mere information om Samskaber Akademiet 2023

Kontakt

Sara Bæklund Daugaard
Leder af Samskaber Akademiet og facilitator af æstetiske og kunstneriske processer med børn
Kontakt os