onsdag den 23. september 2020 kl. 16.00 - 19.00

Kære Play User Lab venner

Vi håber, I har det godt og kommer godt igennem disse coronatider. Vi vil rigtig gerne mødes med jer fysisk igen, lege, grine og dele inspiration og viden om leg, læring, design og samskabelse med børn. Og heldigvis kan vi det nu!... dog kun 50 personer.

Næste Play User Lab netværksmøde er lige om hjørnet. Denne gang sætter vi fokus på ”læring med kroppen forrest”, dvs. hvordan vi vha. kroppen og fysisk aktivitet gør os erfaringer og lærer nyt. Derfor har vi inviteret hjerneforsker, læge, adj. Professor og foredragsholder Kjeld Fredens.

Ud over Kjelds oplæg og dialog med jer, bliver der tid til at møde og lege med nye og gamle legekammerater. Vi slutter af med aftensmad, inden vi siger tak for i dag kl. 19.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner

Play User Lab teamet

”Vi er noget i kraft af, hvem vi er, hvad vi kan, og hvor vi befinder os. Vi tænker ikke kun med hjernen. Det er individet, der tænker og lærer noget, og kroppen er brobyggeren mellem hjerne og omverden.” – Kjeld Fredens

 

Play User Lab udbydes af klyngeorganisationen Dansk Design Center i et samarbejde med CoC Playful Minds og Designskolen Kolding. Projektet er støttet af Syddansk Vækstforum og EU Regionalfonden.

 

COVID-19 – Forholdsregler i CoC Living Lab

I CoC Playful Minds bekymrer vi os om både personalets og gæsternes sundhed, derfor har vi følgende forholdsregler ift. COVID-19 i CoC Living Lab på Kløvermarken 35.

HOLD AFSTAND.

Vi tilstræber os at holde 2 meters afstand.

Vi ønsker/samler ikke flere end 50 personer i CoC Living Lab.

Al forplejning vil være individuelt emballeret.

VASK HÆNDER OFTE.

Alternativt brug håndsprit, som vil være tilgængeligt på alle borde.

SYG? Eller fra rød zone?

Er du sløj – også med ikke-COVID-19-symptomer – så bliv hjemme. Er du fra en rød zone – så bliv hjemme. Løb ingen risiko.

Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra bestemte kommuner, hvor antal coronasmittede personer vurderes for højt af sundhedsmyndighederne.

VI BØR ALLE – af hensyn til os selv og hinanden – VÆRE OPMÆRKSOMME OG FORSIGTIGE.

  • Tidspunkt: onsdag den 23. september 2020 kl. 16.00 - 19.00
  • Sted: CoC Living Lab, Kløvermarken 35, 7190 Billund
  • Tilmelding:

    Tilmeldingsfrist den 22. september 2020 kl. 11 på hjemmesiden.

    Deltagelse er gratis. OBS. kun 50 pladser.