tirsdag den 15. december 2020 kl. 13.00 - 16.30

PLAY USER LAB ONLINE NETVÆRKSMØDE OM BØRN SOM FORBILLEDE

 

Det er blevet tid til Play User Labs sidste netværksmøde og derfor inviterer vi nu til et brag af en afslutning. Det bliver selvfølgelig online pga. COVID-19, men det spænder ikke ben for at få nogle sjove og lærerige timer med hinanden.

Vi vil gerne samles om det som sker når voksne og børn samskaber - den magi vi har oplevet i Play User Lab igennem årene. Fordi hvad er det egentlig, at voksne kan lære af børns perspektiver, nysgerrighed og leg?

Når voksne inddrager børn i en designproces, projekter eller andre initiativer er det med henblik på at lytte til børns perspektiver og stemmer samt observere og opnå forståelse for børnenes verden og hvordan de udforsker verden.

Kan denne forståelse og erfaring føre til inspiration til hvordan voksne kan finde sit legebarn frem? Hvordan kan børnene fungere som forbillede for voksne? Leger voksne, men på en anden måde eller skal voksne lære at lege igen?

Programmet? Det kommer snarest muligt - det er spækket med interessante personer med skift mellem korte indlæg, diskussioner og legende aktiviteter.

Deltagelse er GRATIS og alle er velkomne - også selvom man ikke har været med i et Play User Lab forløb.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på frh@cocplayfulminds.org

 

GÆSTERNE er...

Marc Malmdorf Andersen er Lektor ved AU, Institut for Kultur og Samfund, i 2019 udgav han en lille bog om leg i serien af Tænkepauser fra Aarhus Universitetsforlag. Han har i sin forskning primært beskæftiget sig med forholdet mellem kognition og kultur. 

Josefine Jack Eiby er folkeskolelærer og arbejder med inkluderende undervisning. Under COVID-19 lockdown udfoldede Josefine sin passion for elevcentreret undervisning i Sofaskolen. I dag har Josefine sin egen virksomhed, Edu21.

En hemmelig klub er et projekt der handler om leg. Siden 2009 har En hemmelig klub arbejdet med legende kommunikation, historiefortælling, skabelsen af minder og hjemmelavede souvenirs, først i Storbritanien og nu i Danmark.

Shane Brox er en canadisk-dansk forfatter og designer. Shane er kendt for Shanes verden på DR og har udgivet flere børnebøger bl.a. Titania.

  • Tidspunkt: tirsdag den 15. december 2020 kl. 13.00 - 16.30
  • Sted: Online (Du modtager link)
  • Tilmelding:

    Ved tilmelding inden d. 6. december har du mulighed for at få tilsendt en pakke med materialer, som skal anvendes under mødet. Oplys venligst en adresse og mobilnummer ved tilmeldingen, hvis du vil modtage materialerne fysisk. OBS: Der er kun materialer til de 60 første tilmeldte.

    Ellers er senest tilmelding d. 13. december 2020.

    OBS: Du modtager ikke en bekræftelsesmail, men du sendes videre til en bekræftelseswebside når du tilmelder dig.