torsdag den 17. juni 2021 kl. 17.00-18.00

Klogere Sammen: LYDEN AF BARNDOM

Koncert og fællessang med Billund Pigekantori og Grene Sogns Menighedsråd

Børnenes Hovedstad får en kæmpe 10-års fødselsdagsgave: den internationalt anerkendte kunstnergruppe SUPERFLEX er inviteret til at skabe et totalværk til Billund, som skal samle alle generationer omkring en af barndommens bedste kvaliteter: legen.

Mens vi venter på SUPERFLEX’s totalværk, skal vi til LYDEN AF BARNDOM fejre barndommen og legen gennem musikken. Skulpturen af barndomsikonet Den Lille Prins på plænen bagved kirken danner scenen, når Billund Pigekantori giver koncert med sange om frihed, leg og gode gamle børnesange, og vi skal også synge fællessang.

 

Arrangementet er for alle aldre, så kom og syng med på lyden af barndommen!

 

Arrangementet er udviklet i samarbejde med Grene Sogns Menighedsråd.

 

BEMÆRK: Arrangementet har i første omgang kun 50 pladser, da det giver mulighed for at rykke indendørs i Billund Kirke, hvis vejret er dårligt, i henhold til corona restriktionerne. Der vil ikke blive opstillet toiletter, så sørg for gyldigt Coronapas, så du kan låne toiletter hos Billund Centret.

  • Tidspunkt: torsdag den 17. juni 2021 kl. 17.00-18.00
  • Sted: Plænen bag Billund Kirke (ved Den Lille Prins skulpturen)
  • Tilmelding:

    Tilmeld dig i nedenstående formular

Bliv KLOGERE SAMMEN med os

Med KLOGERE SAMMEN fejrer vi, at Børnenes Hovedstad får en stor 10-års fødselsdagsgave: et totalværk af kunstergruppen SUPERFLEX samskabt med Billunds børn.

Kom med til KLOGERE SAMMEN og bliv inspireret på byrum, kunst, leg og på den spændende proces bag SUPERFLEX’s totalværk, som står færdigt til oktober.