onsdag den 09. juni 2021 kl. 16.30-18.30

Klogere Sammen: GANG I KUNSTEN

Opdagelse og leg i Skulpturpark Billund

 

Der er gang i kunsten i Billund! Til oktober får Børnenes Hovedstad en kæmpe 10-års fødselsdagsgave: et totalværk skabt af den internationalt anerkendte kunstergruppe SUPERFLEX. Midt i byen vil det skabe et helt andet rum, hvor man på tværs af alder mødes, leger, bevæger sig. 

 

Totalværket kommer ikke til at stå alene. Billund er allerede fyldt med kunst i byrummet! Derfor inviterer vi jer til en opdagelsesrejse i Skulpturpark Billund, hvor vi sammen bliver klogere på, hvad kunst i byrummet betyder. Og vi skal bestemt ikke kun kigge. Til GANG I KUNSTEN skal vi både lege, opleve og bevæge os, og arrangementet er for alle aldre.

 

Hvis du er nysgerrig på den kunst, der omgiver dig i byrummet i Billund, så kom med og bliv klogere sammen med os i skulpturparken.

 

Arrangementet er udviklet i samarbejde med Skulpturpark Billunds bestyrelse.

  • Tidspunkt: onsdag den 09. juni 2021 kl. 16.30-18.30
  • Sted: Starter på Byens Plads (ved udstillingscontaineren)
  • Tilmelding:

    Tilmeld dig i nedenstående formular

Bliv KLOGERE SAMMEN med os

Med KLOGERE SAMMEN fejrer vi, at Børnenes Hovedstad får en stor 10-års fødselsdagsgave: et totalværk af kunstergruppen SUPERFLEX samskabt med Billunds børn.

Kom med til KLOGERE SAMMEN og bliv inspireret på byrum, kunst, leg og på den spændende proces bag SUPERFLEX’s totalværk, som står færdigt til oktober.