fredag den 12. februar 2021 kl. 17.30 - deadline for pick-up

VI HAR DESVÆRRE AFSAT ALLE WORKSHOP KITS! Tak for din interesse. Vi håber at du vil være med en anden gang. Huske at følge med i vores events. :-)

 

SUPERFLEX - Hjemmeworkshop

I anledning af at Børnenes Hovedstad fylder 10 år i 2021, er kunstnergruppen SUPERFLEX inviteret til at skabe et nyt interaktivt kunstværk i Billund; en legeplads for voksne, inspireret af børn. Værket vil blive placeret på et ca. 500m2 stort areal helt centralt i Billund og skal bryde med ideen om, at nogle steder er for voksne, mens andre er for børn – her mødes man på tværs af alder og leger, bevæger sig og oplever sammen.  

For at SUPERFLEX kan komme i gang med den kunstneriske proces, har vi brug for viden fra dem, der ved allermest om at lege - nemlig børn! Derfor inviterer vi børn fra hele Billund kommune til at give deres input til, hvordan voksne kan genfinde legen. 

Jeres barn giver input ved at løse opgaver hjemmefra. Børnene får hver især et workshop-kit, der indeholder: 

  • Et stort grønt papir, hvorpå der står, hvad I skal gøre og som I skal skrive på 
  • En bunke lyserøde LEGO-klodser, som jeres barn skal bygge modeller med 
  • Et engangskamera til at tage billeder af processen 
  • En samtykkeerklæring som skal underskrives af jer og barnet 

Sådan foregår det: 

Torsdag den 11. februar 15-18 og fredag den 12. februar 14-17

Drive-through hentning: Her henter I jeres workshop kit ved CoC Living Lab, Kløvermarken 35 i Billund. Vi står klar til at aflevere direkte ind af bildøren. Vælg i tilmeldingsformularen hvilken af dagene, I ønsker at hente. 

Den 8.-19. februar 

Workshopperiode: Find en dag, hvor I har mulighed for at sætte jer ned med jeres barn og hjælpe dem i gang med opgaven. Det er en god ide, hvis barnet minimum har 2-3 timer til opgaven. Pak jeres workshop-kit op og se videoen ovenfor med Rasmus Koch fra SUPERFLEX, der fortæller, hvad I skal gøre. Brug gerne så mange klodser som muligt!

Torsdag den 18. februar 10-17.30 og fredag den 19. februar 10-17.30 

Aflevering: I afleverer jeres workshop kit-tilbage (udfyldt arbejdsark, samtykke og barnets byggerier) ved CoC Living Lab, Kløvermarken 35 i de små farverige skure for enden af parkeringspladsen. Her modtager I også et årskort til WOW PARK som tak for jeres bidrag til projektet. Vælg i tilmeldingsformularen hvilken af dagene, I ønsker at aflevere. 

For at være med skal I have mulighed for at kunne afhente og aflevere jeres workshop-kit i Billund ved CoC Living Lab, Kløvermarken 35.  

  • Tidspunkt: fredag den 12. februar 2021 kl. 17.30 - deadline for pick-up
  • Sted: Hjemme hos dig selv
  • Tilmelding:

    Tilmeld dig i nedenstående formular