Billund Builds

Skabende Verdensborgere 2020

I 2020 var temaet Billund Builds Skabende Verdensborgere.

I 2020 er temaet Billund Builds "Skabende Verdensborgere”. Det er femte gang at Billund Builds er på programmet i kommunens skoler og dagtilbud.

I 2020 deltog 1200 børn fra dagtilbud, og 3000 børn fra skolerne. 

Af CoC Playful Minds vision fremgår det at... “børn er skabende verdensborgere”. Verdensborgerskabet handler om udsyn og at kunne agere i en kompleks verden. Det handler om ansvar og rettigheder som borger – uanset alder. Men især handler det om en tilgang til verden: lokalt og globalt samt forskellige kompetencer.   

Formålet med Billund Builds er at understøtte udviklingen af fremtidens kompetencer og det skabende verdensborgerskab ved at udfordre og videreudvikle de pædagogiske og didaktiske praksisser. I 2020 er temaet Skabende Verdensborgere, og som en del af Billund Builds 2020 arbejdes der med at udfolde begrebet på skoler og i daginstitutioner.  

BillundBuildslægger op til, at både børn og voksne arbejder i åbne, kreative og eksperimenterende processer under et fælles overordnet tema med henblik på at udvikle 21st CenturySkillssamt at fremme et tværfagligt læringsfællesskab, som både børn og voksne har mulighed for at påvirke. 

Billund Builds nyhedsbrev

Se også