Virksomheder i Playful Hub

Cephas Howard

Play Institute

Play Institute arbejder på at fremme udviklingen af produkter, indsigter, metoder og praksis indenfor leg. En væsentlig del af Play Institutes forretning er at udvikle designs for kunder der ønsker en mere legende tilgang i deres produkter, services etc.  

Play Institute tilbyder konsulenttjenester, studiekontrakter og samarbejdsmuligheder med selvstændige, start ups og eksisterende virksomheder. Play Institute udvikler også nye områder indenfor spil- og innovation, for på sigt at lancere proprietære produkter og oplevelser.

Tlf: 20 30 80 98
Web: www.play.institute.com
Mail: cephas@play.institute

Susanne Skaanning

Relate More

RELATE står bag udviklingen af “Dig, mig og os” - forskningsbaserede samtaleværktøjer til børn og deres voksne i danske dagtilbud. 

Materialerne tager afsæt i forskning på området, udviklings- og tilknytningspsykologien - og er udviklet i samarbejde med erfarne ledere og pædagoger.

Susanne har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet med speciale i barn-pædagog relationer. “Dig, mig og os” er illustreret af Ulla Skaanning.

Tlf: 28 12 53 59
Web: www.relate.nu
Mail: susanne@relate.nu

PAPALAP

PAPALAP har fokus på konstruktionsleg og kreativitet og tager afsæt i et ønske om at gøre livet lidt sjovere, hyggeligere, rarere og mere nærværende.

Virksomheden laver bl.a. bæredygtige byggesæt i genanvendeligt og co2 neutralt cellepap, som kan sættes sammen til fx piratskibe, legehuse eller måske en isbutik eller højhus. Kun fantasien sætter grænser.

PAPALAP gør det muligt for voksne og børn at fordybe sig i legene sammen, og derigennem stimulere udvikling, læring og kreativitet. Alt sammen med omtanke for miljøet.

Kontaktperson: Morten Aaby Jørgensen

Tlf: +45 20 54 30 02
Web: www.papalap.dk
Mail: morten@papalap.dk

Nostromo

Nostromo arbejder med produktudvikling og prototyping, digitalt såvel som fysisk, med særlig fokus på produkter til børn inden for leg og læring.

Den nystartede virksomhed arbejder både med udvikling af egne produkter, og hjælper også andre iværksættere med på rejsen fra ide til fysisk produkt.

Kontaktperson: Martin Pryds Lauritsen

Tlf: +45 21 67 34 44
Mail: plaurtis@gmail.com

Luqo

Luqo er vinderen af Future Play Design Challenge 2021 og vandt derfor et halvt års ophold i Playful Hub.

Virksomheden er baseret i Holland og arbejder med børns læring og sociale udvikling. LUQO har udviklet et innovativt koncept, der kombinerer fysisk og digital leg og læring. Her samarbejder, leger og lærer børn gennem en lang række af digitale spil i kombination med fysiske ”buzz-knapper”.

Kontaktperson: Rogier G. Kauw-A-Tjoe

Tlf: +31 (0) 30 20 72 143
Web: www.playluqo.com
Mail: rogier@luqo.nl

Erik Serup Hansen

Sherif Haps

Sherif Haps og hans gribbe-ven Guffe har med deres iørefaldende musik slået deres navn fast i mange børns hjerter. 

Sherif Haps udgiver børnesange og laver sjov for de mindste.Han optræder i det ganske land for børn, familier og daginstitutioner og har mere end 9 millioner afspilninger på YouTube.

På hans hjemmeside deler han Inspiration til aktiviteter, leg, læring og bevægelse.

Tlf: 60 51 55 15
Web: www.sherif-haps.dk
Mail: mail@sherif-haps.dk

DRIVE

I Fonden Drive arbejder vi med at forbedre læring og udvikling for børn og unge med særlige behov. Vores elever har alle personlige, sociale eller faglige udfordringer, som gør, at de i en periode har behov for en særlig støtte.

Gennem leg og samskabelse og med et fokus på den enkelte elevs virkelighed og nære omgivelser, skaber vi et metodisk rum for, at motivation tændes. Og hermed et varigt fundament til at skabe en positiv udvikling i deres liv.

Drive tilbyder en vifte af tilbud indenfor specialområdet herunder en specialskole i Billund. 

Tlf: +45 60299519
Web: www.fondendrive.dk 
Mail: info@fondendrive.dk

Made By Us

Info på vej...

Kontaktperson: Mette Larsen

Tlf: +45 60 79 50 74
Web: www.madebyus.toys
Mail: mette@madebyus.toys

Benny Thomasen

B-Craft

Info på vej...

Tlf: +45 24 25 34 60
Mail: info@bennyogbil.dk

Louise Aagaard

Louise Aa

Info på vej...

Tlf: +45 52 15 95 60
Web: www.louiseaa.dk
Mail: aagaardlouise@hotmail.com

Hub Alumni

Michael Thirer

Forfatter

Michael er forfatteren bag en ny børne bog "Ogel the Builder Bear". Han har udviklet et komplet univers omkring bogen, der inviterer og motiverer børn til at være kreative og til at løse problemer sammen med Ogel.

Michael har en baggrund som advokat, lobbyist og forfatter i Israel. Michael er også forfatteren bag science fiction romanen "Earth on Trial"

Tlf: 28 69 45 34 
Mail: mthirer@yahoo.com

Jimmi Andersen

Kid:vertising

Kid:vertising er et reklame- og analysebureau, som laver analyser og kommunikation. Kid:vertising har ekspertise i analyser og kommunikation - særligt ift. børn og børnefamilier.

Gennem 20 år har Kid:vertising skabt stærke relationer mellem brands og børnefamilier, på baggrund af stor forbrugerindsigt, stort engagement og stor erfaring i børnehøjde.

Kid:vertising´s mantra er #spørgdogbørnene

Tlf: 40 44 95 22
Web: www.kidvertising.dk 
Mail: jimmi@kidvertising.dk 

Anne Flemmert

Future Minds

Anne har mange års erfaring og et væld af viden, når det kommer til at forstå børn & familier som målgruppe, ligesom hendes ekspertise og track record inden for områderne leg, læring og kreativitet nu og i fremtiden virkelig skiller sig ud.

Hendes virksomhed Future Minds giver kunden mulighed for at vokse, baseret på dyb indsigt om de mennesker, man ønsker at gøre en forskel for nu og i fremtiden.

Tlf: 52 15 94 76
Web: www.futureminds.dk 
Mail: afj@futureminds.dk

Anette Friese

KOTU

Annette Friese fra KOTU har mange års erfaring med HR og faciliterer workshops og udviklingsforløb med fokus på trivsel, coaching og ledelse.

KOTU har udviklet et koncept med refleksionskort til udvikling af det fortrolige samtalerum. Et koncept der bl.a. er rettet mod unge mennesker og lærer, med henblik på at understøtte og hjælpe til bedre og dybere kommunikation og samtaler.

Tlf: 29 24 90 98
Web: www.kotu.dk 
Mail: kotu@kotu.dk 

Se også