Utraditionelle rammer

Plads til samskabelse

Playful Hub tilbyder gode rammer til iværksættere og etablerede virksomheder der arbejder med leg, læring og kreativitet - og vigtigst af alt, produkter og services til børn. 

Playful Hub har de ideelle rammer til at udvikle sin forretning, især sammen med børn.

I Playful Hub finder du bl.a.:

 • Kontorpladser - 24 pladser
 • Mødelokaler
 • Workshopområder
  • Do Lab
  • Play Zone
  • Conference Zone
 • Konferenceområde
 • Kreative mødesteder
 • Udendørs faciliteter der indbyder til leg og samskabelse
 • Spiseområde og køkkenfaciliteter

Læs mere om faciliteterne i Playful Hub herunder: 

Kontorpladser

I Playful Hub finder du en række kontorpladser. Her får du din egen plads med hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, opbevaringsplads og mulighed for at benytte whiteboards, materialer, køkken med fri kaffe/the og printerfaciliteter. 

Pauseområder

I Playful Hub er der også taget højde for at en arbejdsdag indeholder gode pauser. Hertil har vi skabt fælles lounge og spiseområder, centralt placeret i CoC Living Lab. I forlængelse af spiseområdet finder du også køkken og toiletfaciliteter som imødekommer ethvert behov. 

Mødelokaler

I Playful Hub finder du en række mødelokaler der står til fri dispensation. Her har du mulighed for at booke lokaler til møder, workshops og andre typer af aktiviteter. I alle mødelokaler finder du skærme og whiteboards.

Konferenceområde

I Playful Hub er der indrettet et stort konferenceområde. Her er der mulighed for at arrangere større events så som netværksmøder. I konferenceområdet finder du alt hvad du skal bruge af moderne udstyr til at afholde events. Herunder lyssætning, storskærm, whiteboards, højtalere og stole. 

Green Room

I et af lokalerne i Living Lab finder du et Green Room med tilhørende lyssætning. Et Green Room giver dig mulighed for at optage kvalitetsvideo med selvvalgte baggrunde. Du kan derfor "lege" dig til New York eller Andeby i dine videoer. Her er det kun din fantasi der sætter grænsen. Udstyret i Green Room er til fri afbenyttelse. 

Workshopområder

I Playful Hub finder du en række velindrettede workshopområder. Her er der rig mulighed for at invitere større grupper af børn forbi til workshops. I workshopområderne finder du alle praktiske foranstaltninger ift. at afholde en workshop. 

Udendørsfaciliteter

Udenfor Playful Hub finder du et kreativt udemiljø. Her er der rig mulighed for at flytte arbejdsstationen ud i solen, afholde udendørs workshops, gå en tur på vores nye sti og lade dig inspirere af børns kreativitet. 

Muteboxe

I et buzzende iværksættermiljø kan bølgerne til tider gå højt, og lydniveauet det samme. Med muteboxes kan man gå ind og lukke omverden ude, her er det oplagt at afholde Teams eller telefonmøder. 

Se også