tirsdag den 24. august 2021 kl. 13.00-17.00

Samskabelse med, mellem og omkring børn – Praksisoplevelser

Det er en glæde at kunne invitere til det første netværksmøde for tidligere deltagere fra Facilitator Akademiet i samskabelse med børn. Så skal vi endelig ses igen - og for nogle af os, skal vi ses for første gang for real 😊. Dagens program handler om 1) at netværke 2) dele oplevelser om samskabelse med børn og 3) kaste os over facilitatorens forskellige positioner i samskabelse med børn. Hvordan faciliterer vi samskabelse med, mellem og omkring børn

  • Samskabelse med børn: Når voksne og børn samskaber
  • Samskabelse mellem børn: Når børn samskaber med hinanden
  • Samskabelse omkring børn: Når voksne fx lærere, pædagoger, forældre, forvaltninger og mange flere, der alle arbejder omkring børnene samskaber og inddrager børnene og deres perspektiver.

Mange samskabelsesprocesser med børn indeholder alle tre positioner på forskellige tidspunkter i processen. På dette netværksmøde skal vi samskabe og udvikle praksisfortællinger om samskabelse med, mellem og omkring børn – og vi skal selvfølgelig have hands-on på samskabelsesmetoder.

Jeg (Sara) glæder mig til at videndele sammen med jer.

 

BEMÆRK: Fysisk deltagelse kræver gyldigt Coronapas

Vores interne COVID-19-retningslinjer, der er udformet for både at beskytte gæster og personale, vil du blive orienteret om ved ankomst. Vigtigst er, at gæster skal forblive i hal 2 (hvor vi etablerer arbejdslejeren) og dermed benytte te-køkken og toiletfaciliteter i hal 2.

  • Tidspunkt: tirsdag den 24. august 2021 kl. 13.00-17.00
  • Sted: CoC Living Lab, Kløvermarken 35, 7190 Billund
  • Tilmelding:

    Tilmeld dig i nedenstående formular senest den 14/6 kl 12.00

Dette bruger vi i tilfælde af at skulle orientere om smitterisiko