mandag den 31. maj 2021 kl. 16.30-19.00

Klogere Sammen: UARTIG AFTENSMAD m. talk fra SUPERFLEX

 

Når man har rund fødselsdag, må man lidt mere, end man plejer. I år fylder Børnenes Hovedstad 10 år, og derfor inviterer vi Billunds børn og borgere til være lidt uartige sammen med os og spise pandekager til aftensmad!

Til UARTIG AFTENSMAD får du selvfølgelig også et unikt smugkig på den store fødselsdagsgave - et totalværk til Billund af kunstergruppen SUPERFLEX.

 

CoC Playful Minds og Rasmus Nielsen fra SUPERFLEX vil fortælle om den vilde proces, som har involveret børn fra hele kommunen, der har bygget flotte lyserøder modeller til at inspirere totalværket.

Her får du også mulighed for at kigge ind i den flotte nye udstillingscontainer på Byens Plads, hvor du kan se nogle af børnenes modeller og få indblik i SUPERFLEX’s analysearbejde. Til sidst skal vi også hygge os med et snakkespil om leg og byrum og lidt lækkert til ganen.

Så glæd dig til en aften med masser af ny viden, inspiration og hygge!

 

BEMÆRK: Der vil ikke blive opstillet toiletter, så sørg for gyldigt Coronapas, så du kan låne toiletter hos Billund Centret.

  • Tidspunkt: mandag den 31. maj 2021 kl. 16.30-19.00
  • Sted: Byens Plads (ved udstillingscontaineren)
  • Tilmelding:

    Tilmeld dig i nedenstående formular

Bliv KLOGERE SAMMEN med os

Med KLOGERE SAMMEN fejrer vi, at Børnenes Hovedstad får en stor 10-års fødselsdagsgave: et totalværk af kunstergruppen SUPERFLEX samskabt med Billunds børn.

Kom med til KLOGERE SAMMEN og bliv inspireret på byrum, kunst, leg og på den spændende proces bag SUPERFLEX’s totalværk, som står færdigt til oktober.