tirsdag den 13. april 2021 kl. 16.00-17:00

Klog online eftermiddag om motiverende læringsmiljøer til børn og unge i udsatte livssituationer v/ Christopher Juul

 

Alle børn kan inkluderes i et læringsmiljø og motiveres til at deltage og lære. For at skabe et læringsmiljø, der byder alle velkommen og er fokuseret på at motivere alle, kræver det et pædagogisk favntag med diversitet som en basal værdi. Det handler blandt andet om at kunne flytte det pædagogiske fokus hen på det enkelte barns potentiale og se sammenhængen til de øvrige, til det fysiske og til sagen. Det kalder på en responsiv pædagogik og didaktik, som skabes i interaktion med en række faktorer, hvor leg, samskabelse og motivation er nøgleord.

Christopher Juul vil i sit oplæg uddybe, hvad det kræver i praksis at skabe et inkluderende og motiverende læringsmiljø suppleret med eksempler fra både egen praksis og forskning. Der vil selvfølgelig være mulighed for dialog, ligesom der vil være anbefalinger til at dykke mere ned i emnet.

Om Christopher Juul

Christopher Juul er Main Driver og CEO hos Fonden Drive, som er en non-profit fond dedikeret til at forbedre betingelserne for læring og udvikling til børn med særlige behov. Drive har hovedsæde i Børnenes Hovedstad, Billund, men rækker også ud både nationalt og internationalt. Christopher har en baggrund som psykolog og økonom og har blandt andet drevet Danmarks størte private specialskoletilbud og sidder i bestyrelsen for to danske NGO’er: Center for ADHD og Girltalk.dk

Læs mere her

 

Arrangeret i samarbejde mellem BUPL Billund; DLF Billund; CoC Playful Minds

  • Tidspunkt: tirsdag den 13. april 2021 kl. 16.00-17:00
  • Sted: Online (Du modtager link)
  • Tilmelding:

    For BUPL- og DLF-medlemmer i Billund Kommune. Senest tilmelding den 11. april 2021